2009 m. gegužės 1 d., penktadienis

Verus amicus amico semper amicus


Šiandien visą dieną maniau, kad yra šeštadienis. Ir ta taip nelauktai įsiterpusi diena viską sumaišo. Turbūt ryt vakare kritusi į lovą dar užsistatysiu žadintuvą ;D

Paskutinės mano dienos pilnos Akvilės.
Vakardieniniai mūsų pasivaikščiojimai, pasisėdėjimai parke ant suoliuko klausant muzikos ir žiūrint į dangų, ėjimas per rotušę su puodeliu karštos arbatos rankose - viskas taip nuostabu ir suteikia mažytį šypsnį bei laimės akimirką.
Šiandien filmas, kurį pasirodo jau esi žiūrėjusi. Bet ne esmė, pažiūrėsi dar kartą :) turbūt tai, kad neprisimeni filmo vidurio, tik pradžią ir pabaigą, daro jį įdomų :p
O ryt... Gatvės muzikos diena, paskui dar kažkas, vėl muzika, ir toliau nesinori net planuot... Tikiuosi viskas praeis super, kad galėčiau vakare pasiskųsti, kad bent jau kojas skauda ne veltui ;)
Ir laukiantys net keli interviu - truputį gąsdina. Bet tikiuosi, kaip visad, išsisukti iš bet kokios sunkios situacijos.

Kaip kažkas prašė (nepažįstamasis :)) įkeliu nuorodą į Dominykos blog'ą, kuris man patiko savo mintimis. Po to, kai paskaitai kito žmogaus mintis, imi visai kitaip į jį žvelgti.

Pabaigai, naująją mūsų šeimos narę, pavadino Taja. Kadangi rinkosi tarp Tajos ir Tomos, tai gan džiaugiuosi vardu :) Aišku, mama (močiutė) nėra patenkinta, sakydama, kad nevadins savo anūkės Tujuke. Pracimnos tos močiutės, iš patirties žinau :)

[Coldplay - Green Eyes.mp3]

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nuo kada tu į lotynų kalbos pamokas vaikščiot pradėjai?:D

o mergaitės vardas tai toks iš pop pasaulio. bet gerai, kad ne Mia ar Zvonkė :D

Virginija rašė...

Agnuže, į lotynų vaikštau nuo rugsėjo,tik kurį laiką buvau tai apleidusi, nes pamoka penktadieniais, labai užimtas laikas :))
Abejoju ar vardą ėmė pagal dainininkę Tają. Kiek žinau, į namiškių pasiūlymus nebuvo atsižvelgta, taigi jokios įtakos :D

Anonimiškas rašė...

tai aš žinau, kad tu pasiėmus, ir žinau, kad lankai taip pat, kaip ispanų, tai va galvoju, jog dar gerai moki :D

Virginija rašė...

Mums reikėjo sentencijų atsiskaitymui iškalt kažkiek.
Viskas, jau taisausi ir lankau. penktadieniai pusiau laisvi ;))

Akvilė rašė...

Jau buvau ir primiršus mudviejų pasivaikščiojimus su arbatos puodeliu rankoj! O tas pasisedėjimas man dar ir dabar kelia tą hipnotizuojantį, kupiną ramybės jausmą ( ;