2009 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

Senai senai, aba apie viską, po truputį

Jau gavau velnių, kad čia nerašau, o ir šiaip, truputį buvau pritingusi šiuo klausimu, vis sakydavau "rytoj"... Bet taip kažkaip magiškai prašviesėjo protas, ir supratau kad tos rytdienos vis eina ir eina, o aš nerašau...
Dabar būtų baisiai neįdomu, jei rašyčiau visos savaitės senumo įvykius...
Ir šiaip, jie atrodo tokie seni ir jau nebetokie reikšmingi, kaip anksčiau...
Aišku, negalėčiau nepaminėti trečiosios vietos madų šou "Erdvė 2009". Nors buvo daug jaudulio, nesusipratimų, bet tikrai buvom to vertos! Didžiausia padėka visoms ten dalyvavusioms, palaikiusioms, bet labiausiai - Živilei, be kurios būtų nieko doro neišėję.

Dar matyt reiktų paminėti Valentynkę... Kadangi nieko su Kristina neplanavom, įsikūrėm prie televizoriaus ekrano su "Santa Liucia" (pagaliau gavau jos - o tiek kankino!). Kažkoks filmas, LDD finalas (čia reiktų paminėti mūsų nerealiuosius juokelius ir klyksmus, "nu nu, dar kartelį... prašau";p), paskui vėl kažkokie filmai, tada atrastas "100tukas", labai pritinkantis Valentino dienai. Apie tai kaip pabaigėme vakarą, istorija nutyli ;)
Dar krūva fotosesijų, rašymų ant rankų, skruostų ir veidrodžių, bei galiausiai - miegas. Tiesa 5h ryto. Bet visa tai - nepakartojama. Buvau pasiilgusi to ;)

Savaitė įsibėgėjo. Oj, tiksliau, jau baigiasi...
Čia irgi reikalai, kad biologijos kontrolinukai patys neatsiskaitys. Bet stengsiuos. Prižadėjau - vadinasi bus.

Pabaigai, dar norėčiau paminėti, kad jau prasidėjo registracija mūsų internertiniame puslapyje www.darom.lt, tad kviečiu nepatingėti ir užsiregistruoti. Pažadu, kada nors įmesiu čia kokį žavų straipsniuką apie tai. Su laiku :)

P.S. Taip taip, ryt MEP'as, o aš politikos srityje pasikausčiusi kaip niekad. Dėkavoju , kad bent Agnužė bus su manim vienam komitete, pakalbės ir padės išgyventi tai.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

pavarysim mes ten ryt ;Dkai duosim lietuvių ir estų politikos :D

ir šiaip aš tau nepasakiau, bet dabar kai pagalvoju, tai tikriausiai sakiau, bet iš tikrųjų nepamenu ką aš ten išvis tą penktadienį kalbėjau, bet per erdves iš rudeniniū tu atrodei įspūdingiausiai :)

Virginija rašė...

papildė mūsų komitetuką, brangioji, jaučiu siausim nerealiai :DD
reik google'int, bet kažkaip dar gaila, nes vien pagalvojus galvą įsiskauda :)

sakei, sakei. Ačiū už jūsų palaikymą ;)*