2009 m. vasario 22 d., sekmadienis

Aut bene, aut nihil


Savaitgalis....
Kažkas nežemiško turbūt, nes tokio dalyko neturėjau :)
Bet visai nesigailiu, visą savaitgalį nuo penktadienio paaukojusi MEP tarpinei sesijai.
Viskas tikrai buvo šaunu!
Net gi aš, visiškai nieko neskaičiusi, sugebėjau gan normaliai papolitikuoti.
Deja deja, mūsų rezoliucija buvo nepriimta.. Belieka kaltinti visus, kurie mano, kad Rusija balta tyli avytė ir žiūrėti į ateitį užmerktomis akimis. Nors visa tai tik žaidimas... (prisimenant Generalinę asamblėją, norėtųsi paminėti, vieno komiteto žodžius - „...skatiname šiukšlinimą ir rūšiavimą..."- čia tiek kiek liko galvoj iš Zuikučių rezoliucijos ;))
Šeštadienį visa išvargusi vos parsitysiau namo, o tada ir vėl iškeliavau. Jau net močiutė nespėja klausinėt, kur ir kaip išeinu ("Tai kur jau dabar?").
Bet turbūt man tokio mažyčio prasiblaškymo reikėjo - būčiau visą vakarą paaukojusi bereikalingam interneto naršymui. O dabar, labai įdomiai pasisėdėjom pas Julitukę. Aišku, visai nepatiko, kad teko žiūrėti visokius krepšinius (aš už Žalgirį ir LT komandą tik ;p) ar kaip Povilas per youtube leidžia vaizdelius kaip kyla spidometras ir gazuoja mašina. Baisiai įdomu :D

Turėčiau dabar mokytis biologiją bent jau. Arba automobilizmą. Sėdžiu. Galvoju. Kažkaip mąstau, kad šią gražiąją dalį praleisiu ir eisiu tv žiūrėt (reikia prisimint bent jau, kaip jis įsijungia) :)
tarp kitko, žada rodyti neblogą filmą - "Karalienė" - jau norėjau senai pažiūrėti jį, bet jis kažkaip nepopuliarus, ir niekur negaunu parsisiųsti.

Pažadu pažadu, kada nors išsivaduoti iš visų darbų, ir parašyti ką nors fainesnio nei manieji rūpesčiai.

2 komentarai:

Gintė rašė...

As ta filma namie turiu DVD , tad jei noresi galesiu atnest, tik duok zinot ;]]**

Virginija rašė...

atnešk būtinai, nes negaliu prieiti prie tv :D