2009 m. sausio 23 d., penktadienis

Tiesiog - eilinis penktadienis


Tris valandas praleidau "google" ieškodama normalaus skino, ir deja jo neradau, tad dar teks kurį laiką palaukti ir gyventi su "bet kuo žaliu ir panašesniu į "į temą".
Tikiuosi, kad pagaliau visame kame susivoksiu, nes kol kas man dar tos pačios žalios pievos čia.

Kažkodėl penktadienis nėra mano mėgstamiausia diena. Gal dėl to, kad tai baisiai nuobodžiai praleistas laikas mokykloje: per ispanų kaip visad - karpau ausytėmis ir vaidinu, kad kažką vis dėlto suprantu. Gale pamokos, mokytoja neiškenčia ir vis dėlto paleidžia savo mylimo Enrique Iglesio dainų, kurios per pusmetį spėjo visiems atsibosti ir turbūt sapnuojasi pačiuose baisiausiuose sapnuose. Per lotynų - žavutis mažiukas kontrolinukas ir pažadas, kad išmoksiu sentencijas ir atsiskaitysiu, nes kitaip dešimtuką metiniam matysiu kaip savo ausis. O kadangi šiais metais ypač sublizgėjau tokiose srityse kaip anglų kalba ir fizika, geras pažymys nepakenktų tėvelių akims.
Po pamokų aktų salėjė įvyko 7-8 klasių šauniausio mokinio konkursas, kuriam taryba buvo priversta labai atsakingai pasiruošti, tad Net visą valandą prieš renginį repetavome kas kur stovės ir kas ką sakys. Buvo gan įdomu stebėti, kaip situacijose Odeta vaidino konduktorę, ir vis dėl to buvo suvaryta, ir kaip, deja, Gretai nesisekė atskleisti korumpuotosios mokyklos valdžios pusės vaidinant direktoriaus pavaduotoją.

Vakaras nusimato geriant arbatą ir vaistus nuo galvos skausmo. Imu manyti, kad dėl visko kalta muzika, deja, tyloje gyventi nemoku.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

vakar norėjau rašyt, kad skin'as gražus,bet žiuriu - šitas gražesnis. šiltas toks. keep it goin' :)

Virginija rašė...

tai kai sakei ko ieškot, tai reikėjo pasakyt kad blogger'iui ieškočiau, nes kai prisiieškojau myspace skirtų skinų:D