2009 m. balandžio 11 d., šeštadienis

Šventės, šventės...


Šiandien ryte prabudau su mintimi, kuria mama gąsdino jau kokią savaitę - "tvarkysimės". Aišku jau tikėjausi kažkokios pasaulinės perestrojkos čia, kad viskas kaip ir prieš visas kitas šventes labai rimtai. Labiausiai nustebau, kai planai pasikeitė. Nors nesiskundžiu :))
Tvarkymasis kartais patinka tuo, kad galiu visą laiką skirti savom mintin. Tiesa, dabar tų minčių geriau atsikratyti, nes nieko gero jos man neduoda.
Svarbiausia, kad atradau laisvo laiko apkirpti triušiui. Šiaip jį reikėjo tik sušukuoti, bet kadangi dėl riboto mano laisvo laiko kiekio paskutiniu metu aš tai retai darydavau, jo gražus kailiukus buvo bepavirstąs į dredus.

Dabar sėdžiu visa apsiašarojusi, nes teko pasidarbuoti su svogūnais. Visi šitie baliukai man ir nepatinka, nes reikia viską ruošti, o paskui tvarkyti. Ir balaganas visur, pilni namai vaikų, bei jokios šventinės nuotaikos.

Kažkodėl visos gražiausios šventės būdavo tik vaikystėje. Tada bent jausdavosi ta dvasia, laukimas. O dabar nieko... Išpūstas populizmas. Šventės mano manymu skirtos atsipalaidavimui, o dabar dažniausia ką jaučiu - tik galvos skausmas.
Norisi to paprastumo ir nuoširdumo, ko šiais laikais tiesiog nėra...

Skaitydama šiandienos vietines naujienas, atrodau žemiausių pasaulio valstybių vadovų top 10. Prajuokino tai, kad apie Medvedevą, kuris nepasižymi aukštu ūgiu, buvo pasakyta jog "Bet kuri vidutinio ūgio lama būtų didesnė už Rusijos lyderį".

Tai tokia gaida ir baigsiu.
Gerų švenčių, mielieji :))*

[Erica Jennings - Pleasure.mp3]


2 komentarai:

Gintė rašė...

perskaicius pagalvojau, negi vaiku pilni namai ruosa ir pan ir nera sventes ? is tavo blog'o pasirode kad tu tik vaikas budama laukei svenciu, o dabar kuomet pati turi daug darbu daryt, padet ruostis ir pan tau tai tapo nemalonu. nu nzn cia man taip pasirode ;DDD

Virginija rašė...

tie vaikai nevertina tų švenčių. Velykos - tik laisvė bet kur daužyti kiaušinius ir negauti barti ;D
nėra tos atmosferos. arba bent ji jau kitokia.
:)