2009 m. rugsėjo 27 d., sekmadienis

Mes - abiturientės

Ir visai šis įrašas nebus rimtas. Ir nesusijęs su mokslais ar artėjančių egzaminų baime. Tai turbūt viena iš auksinių minčių (autorinės teisės Gretai), pateisinančių visus mūsų nuotykius.

__a_sus_pies___by_luisbeltranO viskas žadėjo būti ramu. Ramu, aišku proto ribose ir žinant mus – savadarbius čeburėkus, „Alias“, Santa Liučią ir kaljaną. O viskas apsivertė, apsisuko – ne taip, kaip planavom.
Žinau tik tiek, kad dar nesuprantu, turėčiau juoktis ar jausti gėdą. Bet ryte atsikelti ir visos penkeriulės akyse matyti tą patį sumišimą – tai nuramina.
Nesugalvoju, kaip viską aprašyti subtiliai, bet kartu ir išreikšti viską kas nutiko. Naktinis Alytus, nelaukti svečiai – ir net nepastebėjau kaip viskas susijaukė. Kaip ant stalo atsirado skanioji kaljana ir kaip viskas pakrypo ne ta linkme ;D
Bet kažkodėl, dabar tai prisiminus juokas ima. Ir žinau, jog dar ilgą laiką užteks tik vieno žvilgsnio, kad pradėčiau juoktis, kokias 5min be perstojo.

Žinot, kas pagalvojus yra juokingiausia? Kad prisižadėjau interviu paimti. Ir ypač kai tas žmogus kartojo, jog neminėčiau to straipsnyje. Tai pasakykit, kaip tai įmanoma? :D
Muilinsiu iki paskutinės minutės, ir į pokalbį tempsiuosi vDSCN7984isą šutvę ;)

O šiandiena… Vėl, tie patys žmonės (čia aš tuo tikrai nesiskundžiu), daugybė prisiminimų ir juoko, ir be abejo – One nuotykių parkas. Ištvermingosios mes ;D Nerealūs skrydžiai per Nemuną, ekstremalios situacijos, kai kojos ir rankos krenta, bet – einam į priekį. Įveiktos trys trasos, juodoji palauks kol be sunkumų įveiksim ir šias. Šiaip, užstrigti mėlynoje trasoje ir vidurį trasos parkabėti apie 10 minučių tikrai nebuvo įtraukta į mano darbotvarkę, bet die, nesiskųsiu. Džiaugiuosi, jog šiaip tai įveikiau pusė to ruožo savom jėgom, kybodama ir nepasiekdama jokių medinukų, neskaitom mažytės susidariusios eilės – apie 11 žmonių ;D

Kelionė namo, ir vėl daugybė juoko, penktadieninės žuvelės, išsiskyrimas.
Ir šiaip, tik aš sugebu iš niekur ryte atsikėlus rasti nubrozdintą smakrą ;D
Visi žino skirtingas jo atsiradimo versijas, o tikrosios niekas sveiku protu neišmąstys. Čia juk aš, grįžtu matyt, į senąsias vėžias ;D
(plius prie nelaimių – gumbas pas Krist, nežinia kaip atsiradęs ir vieno veikėjo penktadieninės grumtybės su chuliganais).

Ir dar prisiminimui, vos keletas frazių, bet tai viską viską pasako:
*Mašina;
*Kaip ant stalo atsirado žemių?;D
*Taigi, plaštakės ir drugeliai…
*Kaljana….mhm….
*„Pradėsiu naudoti kung fu, nes jis kiša rankas į mano teritoriją.“ (P.S.: Kristut, tą kung fu aš dar pasiruošus panaudoti ;D)

Greta, Akvile, Jūrate ir Kristina – už patį nerealiausią savaitgalį, papigiai ;D
Myliu, bučiuoju ir… laukiam kito savaitgalio:)*

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Matyt, dar ilgai ir nevlingai teks juoktis, prisiminus viską (ar bent beveik viską), kas supo šį savaitgalį. Jausmas toks, lyg dabar balandis-gegužė (pameni tuos laikus?). Tuomet taip pat kiekviena diena ar bent savaitgaliai buvo netikėti.
Laikomės.
Šypsomės.
Ir apskiritai - tu jau viską žinai , ką noriu pasakyti . *šelmiškas šypsnis*
aqa